SHOWROOM Șeminee

Șeminee

Caracteristici Generale

Spartherm este un producator german de seminee si termoseminee, de seminee si termoseminee tip sobe, de seminee casete, de seminee pe gaz, bioethanol , de sobe nobile care sunt defapt niste  teracote manufacturiere exceptionale, Royal Nostra si de accesorii pentru seminee , ajungand sa isi castige respectul in intreaga lume, dar mai ales in Europa, unde de multi ani se afla in topul producatorilor de renume si cu traditie in aceasta bransa , dominand de departe toate expozitiile de profil , de fiecare data cu produse innovative si avangardiste.

SPARTHERM TRANSILVANIA are competența de a implementa produse la comandă în funcție de dorințele dvs, importand , livrand si montand semineele de cea mai inalta calitate in Europa , prin personal calificat in fabrica din Melle-Germania.

Fie ca o perspectivă vizionară pentru viitoarele seminee sau în durabilitatea și diversitatea produselor din seria Linear, standardele de înaltă calitate de la SPARTHERM sunt unice. Liniile perfecte, atentia la detalii, calitatea materialelor folosite ,modernitatea și tehnologia perfectă sunt mărci comerciale ale tuturor gamelor de șeminee SPARTHERM.

Convingător din punct de vedere tehnic și structural, SPARTHERM vă oferă focare pentru șeminee moderne ca tehnologie și durabile, dar care pot fi folosite atat in decorurile ultramoderne alese de arhitectii si designerii contemporani , cat si in casele care pastreaza stiluri consacrate clasice, nobile sau chiar rustice, acolo unde este cazul.

Solicită ofertă / Programează o vizită la showroom.

Parteneri

TOP