SHOWROOM AMENAJĂRI INTERIOARE

Pardoseli

Plută

Caracteristici Generale

Natural, Versatil si Sustenabil
Pluta reprezinta o materie prima atat de perfecta incat nici un proces industrial sau tehnologic nu a reusit inca sa o reproduca.
FOARTE USOARA
Peste 50% din volumul sau este aer, care o face foarte usoara – cantareste doar 0.16 grame per centimetru cub si poate pluti.
ELASTICA SI COMPRESIBILA
Peste 50% din volumul sau este aer, care o face foarte usoara – cantareste doar 0.16 grame per centimetru cub si poate pluti.
IMPERMEABILA LA LICHIDE SI GAZE
Datorita substantelor din compozitia peretilor celulelor sale, cum ar fi suberina si ceara, pluta este practic impermeabila la lichide si gaze. Rezistenta sa la umezeala ii asigura viata lunga fara a se deteriora.
IZOLATOR TERMIC SI ACUSTIC
Pluta are conductivitate mica a caldurii, zgomotului si a vibratiilor. Aceasta se datoreaza continutului gazos al plutei inchis in celulele mici impermeabile, izolate una de cealalta de o substanta rezistenta la umezeala.
MATERIAL IGNIFUG
Pluta este deasemenea si un material ignifug natural: se carbonizeaza fara flacara si nu emite gaze toxice in timpul combustiei.
REZISTENTA SPORITA LA ABRAZIUNE
Pluta este foarte rezistenta la abraziune si are un coeficient sporit de frictiune. Datorita formei de fagure a celulelor, rezistenta sa la impact sau frecare este mai mare decat a oricarei suprafete dure.
ANTIALERGIC
Pentru ca pluta nu absoarbe praful, ajuta la protectia impotriva alergiilor si nu expune riscului suferinzii de astm.
O ATINGERE NATURALA
Textura naturala a plutei combina finetea si flexibilitatea atingerii cu o suprafata naturala neuniforma. Gradul variabil de asperitati este dat de tipul plutei folosite si a finisajului ales.

Parchet lemn masiv

Caracteristici Generale

Modelele de parchet lemn masiv pe care le găsiți în portofoliul KAUS.ro este mai mult decât o pardoseală. Parchetul masiv înseamnă valoare, stil și eleganță. Oferă caldură și personalitate oricărei încăperi.
Parchetul masiv este produs într-o gamă variată de culori, din lemn masiv finisat și nefinisat.
Duritatea si durabilitatea, caracteristicile de baza ale lemnului masiv, se îmbină perfect cu aspectul practic și estetic. Parchetul din lemn masiv poate fi ales dintr-o gamă variată de stil, culoare și esență

Parchet lemn stratificat

Caracteristici Generale

Există multiple variante de parchet lemn stratificat. Principalul avantaj al parchetului stratificat este stabilitatea dimensională crescută. Gama variată de par-doseli interioare cuprinde si tipul de parchet stratificat, o soluție potrivită, durabilă și deosebit de estetică, pentru șape incălzite.

Modelul de parchet lemn stratifi-cat, găsit și în gama Kaus.ro, este mult mai stabil dimensional datorită modului de realizare (dispunerea perpendiculară a straturilor). Se poate montat fără prob-leme în zone unde cel masiv nu este recomandat. Poate fi montat direct pe planșeul de beton dacă acesta are umiditatea de maximum 4%.

Este mai rezistent din punct de vedere mecanic, dar nu trebuie uitat totuși că primul strat este tot un strat de lemn masiv. Parchetul stratificat poate fi finisat din fabrică sau după montaj. Finisarea în producție se face cu uleiuri sau lacuri foarte reziste la zgâriere sau șocuri mecanice.

Finisarea după montaj poate fi făcută cu ceară, ulei sau cu lacuri speciale pentru trafic, cu duritate mare. În timp, dacă acesta se zgârie poate fi rașchetat și refinisat cu ceară, ulei sau cu lacuri speciale pentru trafic.

Parchet artistic cu modele

Caracteristici Generale

Atunci când simplul nu te definește

Mozaic de lemn

Caracteristici Generale

Un plus de eleganță pentru tine

Pardoseli SPC

Caracteristici Generale

NOMAD FLO este un brand premium in domeniul pardoselilor vinilice. Utilizează o tehnologie avansată multistrat bazat pe un compus din polimer și ardezie Stone Polymer (SPC). SPC reprezintă un strat rigid din compoziția plăcii de parchet care îi conferă mai multă stabilitate dimensională, astfel poate fi montată inclusiv pe suporturi ușor denivelate.

Colecția NOMAD FLO reprezintă alternativa perfectă parchetului laminat. Vinilul este mai elastic oferind o senzație de confort sporit la atingere. Stratul integrat de spumă IXPE amortizează eficient zgomotul produs de pași cu până la 22 dB și înlocuiește izolatorul tradițional utilizat sub parchet, drept urmare instalarea parchetului devine mult mai rapidă și fără costuri suplimentare. Sistemul patentat de îmbinare al plăcilor Vallinge face ca instalarea să poată fi realizată și în mod individual, iar fiecare placă de parchet să rămână îmbinată ferm și pe termen lung.

 

PARDOSELI COVOR PVC, MOCHETA, LVT

Caracteristici Generale

Echipa de profesionisti evalueaza spatiile, executa masuratorile necesare, propune solutii tehnice in functie de destinatia spatiului si intocmesc necesarul materialelor si a accesorilor cu pierderi minime. Se ofera si serviciul de montaj, realizandu-se garantia ca produsele sunt puse in opera la nivelul cel mai inalt de calitate.

 

COVOR PVC

Mochetă

LVT

Solicită ofertă / Programează o vizită la showroom.

Parteneri

TOP